Entrevista de Feministes de Catalunya a Nuria Antolí: La comunicació és femenina.

Fa uns dies la Maria Freiria @maria_freiria ( de Feministes de Catalunya) em va fer una entrevista per parlar sobre l’Art Shifting Day: Em va agradar molt conversar amb ella perquè compartim passió i respecte per la cultura, la creativitat, la comunicació i també per una forma de treball més col·laborativa.

“Maria, ets una persona molt agradable i interessant, amb un diàleg i conversa d’alt nivell professional. M’agrada saber que tú tens clar el teu camí, dins “Feministes de Catalunya” perquè tot ho pots enfocar en aquesta direcció.
De vegades, però no és tan fàcil tenir aquest camí tan recte, i molt menys quan toca tants àmbits. La creativitat és així, està en un lloc i està a tots. I la Comunicació també és així, està a tot arreu. Igual que el moviment de canvi,  el Shifting movement.
Posem  que el meu fort és la Comunicació Digital, i la creativitat interactiva que neix del camp de la Comunicació Visual (disseny gràfic) i que és mou dins el món cultural que és el cor que fa sacsejar els canvis socials.
Ho sento, no puc ser més precisa.” ;D

*Us deixo aqui l’enllaç al bloc de Feministes de Catalunya, on podreu llegir el text íntegre de l’entrevista que em va fer la Maria Freiria:

“La comunicació és femenina…” Entrevista a Núria Antolí, Directora de l’Art Shifting Festivalentrevista a femnistes CAT2

No hay comentarios

Deja un comentario