Junta General del Col·legi de Dissenyadors Gràfics de Catalunya

Bé! Finalment arriba la tan esperada reunió de Junta del CDG.

Des que al mes de febrer vaig estar parlant amb el Jesús del Hoyo i en Lluís Aiguadé (degà i vicedegà del Col·legi Professional de Dissenyadors Gràfics de Catalunya) esperava que arribés aquest moment. A la nostra trobada vaig comentar la necessitat d’informar al sector de Dissenyadors Gràfics com les noves tecnologies estan modificant les nostres eines de treball. És, per tant, important, urgent, necessari que es crei una comissió a la Junta de Govern (proposat pels mateixos degà i vicedegà) per què, periòdicament i dintre del marc del CONGRES GRAFIC 08 i 09, i 10, i… , vagin habent jornades, ponències, workshops, etc. enfocades a informar sober la nova època tecnològica i com ens afecta als dissenyadors en la concepció de la nostra creativitat gràfica i interactiva.

A tot el que el nostre col·lectiu representa li hem de sumar les noves tendències, NOW!. Això suposa revisar i afegir categories al Col·legi. Hi hauran canvis, segur. :-)

Una cita:

Una vez que empieza a rodar una nueva tecnología, si no eres parte de la apisonadora, eres parte de la carretera. Stewart Brand

1 Comentario

 1. Núria 21 mayo, 2008 at 10:55 am #

  Doncs sí, hi hauran canvis i també hi haurà també una campanya de disfusió informativa per donar al Col·legi de Dissenyadors Gràfics la visibilitat que es mereix.
  Com a canvis més destacables: LA CREACIÓ D’UNA COMISSIÓ DE CREATIVITA INTERACTIVA.

  El pont entre el disseny gràfic i la interactivitat ja està fet!
  ;-)

  Responder

Deja un comentario