Transferència del Projecte #respectandlove 23-1-2012

Dilluns 23 de gener començava l’Any Nou Xinés. Quina millor data que aquesta per fer una Reunió-Dinar que fós la Transferència del Projecte RESPECT&LOVE (Guió, Antecedents, Història, Memòria descriptiva del Projecte, Format de la Jornada, BIO dels artistes, etc) a Lluis Ayguadé Sandros (Dr. de la Imatge de l’Event. Co-director de Visual Stars Organizing Team i responsable de crear la Imatge del Projecte), en presència de l’ Enric Lopez (Dr. Artístic i de Producció de l’Espectacle. Co-Director de Visual Stars Organizing Team) i la Gemma Cernuda Canelles (Dra. Estrategia de Comunicació de Visual Stars Team).

Parir aquest “manuscrit” ha estat un procés llarg; trobar les estones per poder dedicar-me a escriure al 100%, difícil de conciliació horària entre feina i fills; però la força que brollava de dins meu va ser impossible d’aturar. Aqui tenim la “criatura”!!! ;)

A la nostra Reunió-Dinar també hi havia una 5ª persona, la  Mònica Urrútia (Responsable de Fotografia de Visual Stars Organizing Team) qui mai deixa de sorprendre’m amb la seva mirada: És sincera, pasional, conceptual i documentalista. Ella va “aparéixer” al moment del postre per inmortalitzar l’entrega-Transferència del Projecte a través del seu iPhone 4.

Després de casi 3 anys d’estar treballant en una idea plena de Valors, aquesta s’ha transformat finalment en un gran Projecte RESPECT&LOVE amb moltes persones al darrera que ho estan fent possible, no només del grup Organitzador VISUAL STARS (Núria Antolí, LLuís Ayguadé, Enric López, Gemma Cernuda, Mònica Urrutia, Sandra Costa (Dra. de Difusió RRPP/Premsa), sino també de tots els artistes multidisciplinaris que actuaran a la Multiperformance i que pacientment ens han fet costat durant aquest llarg recorregut. Alguns estan des d’el principi, altres han anat incorporant-se a l’equip en el procés de maduració i evolució del Projecte.

Em consta que TOTS estan encantats de poder participar en el PROJECTE, i això és el recolzament més gran i potent que puc/podem tenir:
Tots anem a una: Organitzadors, Comunicadors, Premsa, Estratega, Artistes!!!
Ens falta trobar la mateixa motivació en marques noves i femenines. Elles també han de ser-hi presents perquè representen el Canvi Real en Comunicació, en Valors i finalment en com pot ajudar a modificar aquest “Shifting” l’Economia actual.

Ens cal el recolçament d’Intitucions per donar la importància que té el Projecte i per fer “Equip”.
RESPECT&LOVE Serà una Jornada-Festival #Cultural, #Revisionista i #Trangressor i que finalitzarà en un ESPECTACLE que parla de #Creativitat, #Col·laboració i #Comunicació i que néix a #Barcelona.

Organitzadors i artistes tenim ara mateix, una força i il·lusió imparables. La roda ja ha començat a girar, la inèrcia va agafant rapidesa i cada vegada hi ha més gent implicada. Per què?
Perquè creiem en el Projecte, perquè és un Projecte molt madur, amb molt esforç darrera, perquè el moment en què vivim ho demana per transmetre tots els seus valors i comprovar com és rebut ; perquè ha arribat el moment de que vegi la Llum 光.

“Som constructors de la realitat”
“Trenquem el Paradigma! Nosaltres com a individus sóm els que construïm significats de la realitat”
“El que hom fa i construeix és en definitiva el que està pensant”

Núria Antolí

(Creadora i Dra del Projecte RESPECT&LOVE. Co-directora de Visual Stars Organizing Team)

***Aqui teniu un resum fotogràfic que la Mònica Urrútia ens va fer el dia de Transferència del Projecte 23-1-2011 al restaurant Gresca. Respecteu el seu © copyrigth, gràcies.

Versión en castellano  // English version

6 Comentarios

 1. gemma cernuda 26 enero, 2012 at 9:36 am #

  doncs transferencia feta… ara a fer la feina ben feta. Gracies nuria i a il.luminar el mon amb les STARS! Gemma Cernuda

  Responder

  • SHIFTING 26 enero, 2012 at 9:47 am #

   MIL.LIONS DE GRÀCIES PEL TEU COMMENT!!!!!!!!! super Gemma!

   El 26/01/2012, a las 10:36,

   Responder

 2. Mònica Urrútia 27 enero, 2012 at 10:04 pm #

  La llum pren forma real amb Shifting. I no és una metàfora, a les fotos es veu clarissimament. El projecte irradia llum!!
  Gràcies per convidar-me a ser-hi.

  Responder

 3. Nuria Antolí 30 enero, 2012 at 10:10 am #

  Mònica, el Projecte irradia llum, sí,…
  …perquè tots i totes els que estem darrera d’ell la desprenem..
  i té, ho saps captar perfectamente amb la teva mirada.
  C’est moi qui est fière de vous avoir!!! ;D

  Responder

Trackbacks/Pingbacks

 1. Transfer Project #respectandlove 23/01/2012 « nuria antoli - 27 enero, 2012

  [...] Catalan version  // Spanish version [...]

 2. Transferencia del Proyecto #respectandlove 23-1-2012 « nuria antoli - 27 enero, 2012

  [...] antoli « Transferència del Projecte #respectandlove 23-1-2012 Transfer Project #respectandlove 23/01/2012 [...]

Deja un comentario